Keisčiausios patirtys: kaip valgo pasaulis ir dėl ko eina iš proto
Informacija apie gavėją
Gavėjo el. paštas *
Komentaras *
Informacija apie jus
[Jūsų vardas] *
[Jūsų el. pašto adresas] *
Jūsų siunčiamas laiškas atrodys taip:
Nuo: "[Jūsų vardas]" <[Jūsų el. pašto adresas]>
Kam: <[Gavėjo el. pašto adresas]>
Tema: DELFI rekomenduoja!

Labas!
[Jūsų vardas] siunčia Jums straipsnį
Komentaras: [Jūsų komentaras]

Keisčiausios patirtys: kaip valgo pasaulis ir dėl ko eina
iš proto
--------------------------------------------
Justina Ilkevičiūtėwww.DELFI.lt 2016 lapkričio 11 d. 13:18

Jautiena ir aviena – itin sveika mėsa, turinti daug
vitaminų ir žmogui naudingų medžiagų. Nepaisant to,
lietuviai šios mėsos dar nėra atradę ir vartoja jos
palyginti nedaug, kai likęs pasaulis – seniai kraustosi
iš proto. Štai amerikiečiams jautiena tapo gyvenimo būdo
dalimi. Stokodami laiko, jie mielai keliauja valgyti
mėsainių, o ilgesniems pietums renkasi sočius jautienos
didkepsnius. Azijiečiams, pavyzdžiui mongolams, pietų
korėjiečiams ar japonams, ši mėsa taip pat užima
ypatingą vietą, o valgymas prilygsta ritualui,
sutraukiančiam prie stalo ne tik šeimą, bet ir
artimiausius draugus.

Visas straipsnis:
https://www.delfi.lt/archive/article.php?id=72825382

--------------------------------------------
Delfi
http://www.delfi.lt
--------------------------------------------