Ingredientai

Morkos 0.5 kg
Miltai 0.5 kg
Cukrus 4 šaukštai
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Razinos 1 puodelis
Druska pagal skonį
Pienas 100 ml
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Mieles ištirpinkite šiltame piene ir palikite 15 minučių, kol suputos.

Į smulkiai (bulvių tarka) sutarkuotas morkas suberkite pusę miltų, visą cukrų, druską, pieną su mielėmis. Gerai išmaišykite.

Palikite tešlą valandai šiltai.

Supilkite likusius miltus, ištirpintą margariną, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius, suberkite mirkytas razinas.

Gerai išminkykite ir palikite šiltai dar valandą.

Sudėkite tešlą į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą.

Viršų aptepkite išplaktu kiaušiniu.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai