Ingredientai
Margarinas
250
g
Varškė
250
g
Miltai
2.5
stiklinės
Cukrus
žiupsnelis
Druska
žiupsnelis
Kopūstai
1
kg
Morkos
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Kiaušiniai
4
vnt.
Fermentinis sūris
200
g
Grietinė
1
stiklinė
Druska
pagal skonį
Kmynai
2
šaukšteliai
Cukrus
žiupsnelis
Porcijos: 16
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite varškę, margariną, miltus, druską ir cukrų, kad tešla taptų vientisa.
2. Trumpam padėkite ją šaltai.
3. Morkas sutarkuokite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu kol suminkštės.
4. Smulkiai supjaustykite kopūstus ir patroškinkite nedideliame kiekyje vandens, kad suminkštėtų, bet liktų traškūs.
5. Pagardinkite druska, cukrumi ir kmynais. Nukoškite per sietą.
6. Kopūstus sumaišykite su morkomis.
7. Padenkite tešla orkaitės skardos dugną ir kraštus.
8. Tolygiai paskleiskite ant tešlos nukoštus kopūstus.
9. Sutarkuokite sūrį ir užberkite ant kopūstų.
10. Sumaišykite kiaušinius bei grietinę ir užpilkite ant viršaus.
11. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20-30 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai