Ingredientai
Jautienos faršas
600
g
Batonas
0.5
vnt.
Pienas
200
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Mocarelos sūris
200
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Nupjaukite batono plutą, supjaustykite nedideliais gabaliukais ir užpilkite pienu.
2. Faršą pagardinkite druska, pipirais, įmuškite kiaušinius, sudėkite piene išmirkytą batoną. Gerai išminkykite.
3. Nulipdykite nedidelius kotletukus, kiekvienam viršuje įspauskite po nedidelį gabaliuką mocarelos.
4. Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę.
5. Kepkite apie 40 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai