Ingredientai
Avokadai
2
vnt.
Pomidorai
4
vnt.
Krevetės
20
vnt.
Porai
0.5
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Citrinos
1
vnt.
Moliūgų aliejus
šlakelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Krevetes išlukštenkite, nuplaukite ir nusausinkite.
2. Apšlakstykite citrinų sultimis.
3. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite smulkiai pjaustytus česnakus ir trumpai juos apkepkite.
4. Sudėkite krevetes ir apkepkite iš abiejų pusių po 2 minutes.
5. Suberkite smulkiai pjaustytus porus ir maišant juos truputį apkepkite.
6. Išimkite iš keptuvės ir palikite kiek atvėsti.
7. Avokadus, pomidorus smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su krevetėmis.
8. Pagardinkite druska, pipirais, įpilkite moliūgų sėklų aliejaus, citrinos sulčių ir išmaišykite.
Skanaus!
Atsiliepimai