Ingredientai

Avokadai 2 vnt.
Krevetės 20 vnt.
Porai 0.5 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Citrinos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Krevetes išlukštenkite, nuplaukite ir nusausinkite.

2. Apšlakstykite citrinų sultimis.

3. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite smulkiai pjaustytus česnakus ir trumpai juos apkepkite.

4. Sudėkite krevetes ir apkepkite iš abiejų pusių po 2 minutes.

5. Suberkite smulkiai pjaustytus porus ir maišant juos truputį apkepkite.

6. Išimkite iš keptuvės ir palikite kiek atvėsti.

7. Avokadus, pomidorus smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su krevetėmis.

8. Pagardinkite druska, pipirais, įpilkite moliūgų sėklų aliejaus, citrinos sulčių ir išmaišykite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai