Ingredientai

Miltai 2 puodeliai
Bananai 4 vnt.
Cukrus 0.5 puodelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska 0.5 šaukštelio
Uogos 2 puodeliai
Pienas 70 ml
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 8
Tinka visos mėgstamos uogos.

Gaminimo eiga

Sviestą išsukite su cukrumi.

Supilkite pieną, įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.

Bananus sutrinkite iki tyrės ir supilkite į sviesto plakinį. Gerai išsukite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi, druska. Maišant suberkite į tešlą.

Gerai išmaišykite.

Kepimo formą gausiai ištepkite sviestu.

Ant dugno supilkite vieną puodelį uogų, jas tolygiai išsklaidykite.

Supilkite pusę tešlos, suberkite likusias uogas ir ant viršaus likusią tešlą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.

Iš kepimo formos išimkite jau pravėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai