Ingredientai

Medus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Ananasai 1 puodelis
Majonezas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite garstyčias su medumi ir gausiai aptepkite vištienos kepsnelius.

Dėkite uždengtus į šaldytuvą ir palikite marinuotis per naktį.

Pirštais nubraukite marinatą, kepsnelius apibarstykite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

Išimkite iš keptuvės ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Ananasus nusunkite, pasmulkinkite ir sumaišykite su tarkuotu sūriu ir majonezu.

Ananasų ir sūrio masę dėkite ant kepsnelių ir dėkite kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20-30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai