Ingredientai

Uogų ir vaisių metas jau prasidėjo. Pats laikas pasirūpinti kvapnia uogiene šaltesniam metui.

Gaminimo eiga

Kad uogienė visada gautųsi kvapni ir skani, pagardinkite vaniliniu cukrumi ir visada naudokite specialiai uogienėms virti skirtą cukrų (pavyzdžiui, „Dansukker“ uogienių cukrų) - jis gerokai palengvins darbą ir sutrumpins laiką. Šiame cukruje yra pektino, dėl kurio uogienė sutirštėja greičiau, todėl virti reikia gerokai trumpiau, nei su įprastu cukrumi - taip išsaugoma daugiau naudingų medžiagų.

Atsakykite į klausimus ir laimėkite uogienių virimo rinkinį: „Dansukker“ uogienių cukraus pakuotę, medinį šaukštą ir „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile pakuotę.

Po uogienių virimo rinkinį laimėjo: Emilija Palenskytė, Aušrinė Tidikytė, Milda Kezutienė, Salomėja Getautienė ir Asta Čibirienė. Su laimėtojomis dėl prizo atsiėmimo bus susisiekta asmeniškai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai