Ingredientai
Gaminimo eiga
Kad uogienė visada gautųsi kvapni ir skani, pagardinkite vaniliniu cukrumi ir visada naudokite specialiai uogienėms virti skirtą cukrų (pavyzdžiui, „Dansukker“ uogienių cukrų) - jis gerokai palengvins darbą ir sutrumpins laiką. Šiame cukruje yra pektino, dėl kurio uogienė sutirštėja greičiau, todėl virti reikia gerokai trumpiau, nei su įprastu cukrumi - taip išsaugoma daugiau naudingų medžiagų.
Atsakykite į klausimus ir laimėkite uogienių virimo rinkinį: „Dansukker“ uogienių cukraus pakuotę, medinį šaukštą ir „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile pakuotę.
Po uogienių virimo rinkinį laimėjo: Emilija Palenskytė, Aušrinė Tidikytė, Milda Kezutienė, Salomėja Getautienė ir Asta Čibirienė. Su laimėtojomis dėl prizo atsiėmimo bus susisiekta asmeniškai.
Atsiliepimai