Ingredientai

Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kalendros 1 sauja
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištieną supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepkite keptuvėje su druska ir pipirais, kol gražiai apskrus.

2. Vištieną išimkite ir tą pačią keptuvę sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Įpilkite šiek tiek aliejaus.

3. Maišant kepkite kol svogūnai gražiai pagels ir pasidarys permatomi.

4. Suberkite miltus, išmaišykite. Maišant kepkite porą minučių.

5. Įpilkite grietinėlės ir išmaišykite.

6. Suberkite labai smulkiai supjaustytas aitriąsias paprikas, kalendras. Išmaišykite.

7. Suberkite vištieną ir išmaišykite.

8. Jei padažas per tirštas, įpilkite dar grietinėlės ir palikite troškintis ant mažos ugnies dar kelias minutes.

9. Patiekite su virtais makaronais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai