Ingredientai
Pievagrybiai
20
vnt.
Cukinijos
0.5
vnt.
Kietasis sūris
100
g
Sviestas
3
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kalendros
1
šaukštas
Rozmarinai
žiupsnelis
Čiobreliai
žiupsnelis
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Šiam patiekalui rinkitės kuo didesnius pievagrybius.
2. Pievagrybius nuplaukite, sausai nuvarvinkite ir išpjaukite kotelius.
3. Į kepurėles įdėkite po vyšnios dydžio sviesto gabaliuką, pabarstykite druska, pipirais.
4. Sutarkuokite smulkiai sūrį, supjaustykite labai smulkiai jauną cukiniją.
5. Sūrį sumaišykite su cukinija, pagardinkite čiobreliais, rozmarinais ir šviežiomis, smulkiai pjaustytomis kalendromis.
6. Gerai išmaišytą įdarą dėkite į paruoštas pievagrybių kepurėles.
7. Sudėkite į kepimo indą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
Skanaus!
Atsiliepimai