Ingredientai

Miltai 500 g
Pienas 250 ml
Druska žiupsnelis
Aliejus 5 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Pieną šiek tiek pašildykite, suberkite mieles ir palaukite kelias minutes.

Įberkite druskos, supilkite aliejų, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Suberkite miltus, išmaišykite, gerai išminkykite ir palikite šiltai porą valandų.

Gerai išminkykite iškočiokite. Su stikline ar puodeliu išspauskite apskritimus.

Vištienos faršą apkepkite su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu svogūnu.

Po šaukštą įdaro dėkite ant kas antro apskritimo. Įdarą uždenkite laisvais tešlos apskritimais, kraštus užspauskite.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai