Ingredientai
Vištienos faršas
600
g
Jogurtas
150
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
pagal skonį
Prieskoniai paukštienai
pagal skonį
Viršus:
Kiaušiniai
2
vnt.
Manų kruopos
5
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištienos faršą sumaišykite su natūraliu jogurtu kiaušiniais, prieskoniais ir miltais.
2. Viską sutrinkite elektriniu maisto trintuvu, kad gautųsi vientisa tyrė.
3. Uždenkite maistine plėvele ir pastatykite į šaldytuvą porai valandų (bus lengviau formuoti kotletukus).
4. Suformuokite nedidelius kotletukus.
5. Apvoliokite plaktame kiaušinyje, manų kruopose, vėl plaktame kiaušinyje ir vėl manų kruopose.
6. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (aliejaus nepagailėkite, jo turėtų būti daug).
7. Iškeptus kotletukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingi riebalai.
8. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!
Atsiliepimai