Ingredientai

Jogurtas 150 ml
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Muskato riešutai pagal skonį
Viršus:
Manų kruopos 5 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištienos faršą sumaišykite su natūraliu jogurtu kiaušiniais, prieskoniais ir miltais.

2. Viską sutrinkite elektriniu maisto trintuvu, kad gautųsi vientisa tyrė.

3. Uždenkite maistine plėvele ir pastatykite į šaldytuvą porai valandų (bus lengviau formuoti kotletukus).

4. Suformuokite nedidelius kotletukus.

5. Apvoliokite plaktame kiaušinyje, manų kruopose, vėl plaktame kiaušinyje ir vėl manų kruopose.

6. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (aliejaus nepagailėkite, jo turėtų būti daug).

7. Iškeptus kotletukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingi riebalai.

8. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai