Ingredientai
Svogūnai (dideli)
6
vnt.
Sviestas
2
šaukštai
Grietinė
2
šaukštai
Kiaulienos faršas
300
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Malti džiūvėsėliai
1
šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Svogūnus nulupkite ir sudėkite į verdantį stipriai pasūdytą vandenį. Virkite 4-5 minutes.
Svogūnų viršūnėles su uodegėle nupjaukite, vidurį išskobkite.
Svogūnų išskobtas ir nupjautas dalis susmulkinkite ir sumaišykite su faršu.
Faršą apkepkite keptuvėje įkaitintame svieste su prieskoniais.
Faršą sumaišykite su maltais džiūvėsėliais, grietine ir įdarykite svogūnus.
Svogūnus sudėkite į kepimo indą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
Atsiliepimai