Ingredientai
Avižiniai dribsniai
1
puodelis
Kokoso drožlės
0.5
puodelio
Kokosų aliejus
5
šaukštai
Cukrus
2
šaukštai
Razinos
0.5
puodelio
Vanduo
4
šaukštai
Migdolų pienas
3
šaukštai
Ryžių miltai
2
šaukštai
Cinamonas
žiupsnelis
Vanilės ekstraktas
0.5
šaukštelio
Džiovinto imbiero milteliai
žiupsnelis
Kiaušiniai
1
vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Avižų dribsnius sutrinkite iki rupių miltų su elektriniu trintuvu.
Sumaišykite su kokosų drožlėmis, ryžių miltais ir prieskoniais.
Kitame dubenyje išplakite kiaušinį su cukrumi, kokosų skystu aliejumi (jei kietas, truputį pašildykite), migdolų pienu, vanilės ekstraktu ir vandeniu.
Įmaišykite kokosų ir avižų mišinį.
Gerai išmaišykite ir suberkite išmirkytas razinas.
Sausainius sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
Atsiliepimai