Gaminimo eiga

1. Išvirkite ryžius, atvėsinkite ir sumaišykite su ryžių actu.

2. Krabų lazdeles perpjaukite išilgai per pusę.

3. Jūros dumblių lakštą padalinkite į dvi dalis.

4. Visus produktus padalinkite į dvi dalis.

5. Atvėsusiais ryžiais išklokite jūros dumblių lakštą taip, kad viršuje liktų 1 cm pločio neuždengtas kraštas.

6. Neužklotą ryžiais nori lapo kraštą sudrėkinkite vandeniu, kad kraštai geriau suliptų vienas su kiti.

7. Paėmę už kraštų lakštą su išklotais ryžiais apverskite į kitą pusę (visą tai darykite ant maistine plėvele užkloto bambukinio vyniojimo kilimėlio).

8. Ryžiais neišklotos lakšto pusės viduryje horizontaliai užtepkite sūrio kremo juostelę.

9. Nuluptus agurkus ir avokadą supjaustykite juostelėmis ir kartu su krabų lazdelėmis dėkite šalia sūrio kremo.

10. Susukite į ritinėlį.

11. Ritinėlį iš visų pusių gausiai apibarstykite sezamų sėklomis ir paspauskite kilimėliu.

12. Sudrėkinkite peilį šaltame vandenyje ir supjaustykite sušio suktinuką į 8 lygias dalis.

13. Patiekite su sojų padažu, krienais ir marinuotu imbieru.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai