Ingredientai
Gaminimo eiga
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
Baltymus išplakite iki standžių putų su druska.
Trynius išsukite su vaniliniu ir paprastu cukrumi.
Trynius išplakite su pienu.
Maišant suberkite miltus su kepimo milteliais ir krakmolą.
Įmaišykite išplaktus baltymus.
Obuolius supjaustykite pusės centimetro storio griežinėliais ir išimkite sėklas.
Griežinėlius merkite į tešlą (tešla neturi būti labai skysta, jei per skysta, įdėkite dar miltų).
Griežinėlius dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų (aliejaus negailėkite) ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Iškeptus obuolius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingi riebalai.
Apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu.
Galite patiekti su mėgstama uogiene, plakta grietinėle ar ledais.
Atsiliepimai