Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Sūris
50
g
Rūkytas kumpis
50
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Malti džiūvėsėliai
5
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite horizontaliai - plonais, bet plačiais kepsniukais. Juos lengvai išmuškite, pabarstykite druska ir pipirais.
Sūrį ir rūkytą kumpį supjaustykite labai plonomis riekelėmis.
Ant vištienos kepsniuko vidurio uždėkite kumpio riekelę ir sūrį. Į vidurį užlenkite vištienos kraštus, taip, kad uždengtu vienas kitą.
Kepsniukus apvoliokite miltuose, lengvai plaktame kiaušinyje, maltuose džiūvėsėliuose, kiaušinyje ir vėl džiūvėsėliuose.
Kepkite keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje (aliejaus negailėkite, tegul kepsniukus apsemia bent iki pusės). Kepkite ant vidutinės ugnies, kol gražiai paskrus iš abiejų pusių.
Atsiliepimai