Ingredientai

Sviestas puodelis
Miltai 2 puodeliai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Rudasis cukrus 0.5 puodelio
Kukurūzų krakmolas 2 šaukšteliai
Druska žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sviestą išsukite su cukrumi.

Įmuškite kiaušinį ir gerai išsukite.

Suberkite druską, miltus, kukurūzų krakmolą ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.

Baltjį šokoladą sulaužykite iki mažų gabaliukų ir įmaišykite į tešlą kartu su spanguolėmis.

Tešlą dėkite į šaldytuvą ir laikykite apie valandą.

Iš šaltos tešlos nulipdykite blynelius ir dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Sausainiams leiskite atvėsti ir tik tada ragaukite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai