Ingredientai

Pesto padažas 1 šaukštas
Figos 1 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Petražolės žiupsnelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 1
Virtuvės šefo Mindaugo Mizaro receptas.

Gaminimo eiga

1. Vištienos šlaunelių mėsą sukapokite mažais kubeliais, sudėkite trintą česnaką, smulkiai pjaustytas petražoles, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, suberkite druską ir pipirus.

2. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite turimos bandelės dydžio kotletuką.

3. Suformuotą kotletuką palaikykite šaldytuve 30 min.

4. Pamarinuotą vištieną patepkite aliejumi ir kepkite įkaitintoje keptuvėje arba grilyje po 6 minutes iš abiejų pusių, kol vištiena pilnai iškeps.

5. Mėsai baigiant kepti, ant jos sudėkite gabaliukais laužytą pelėsinį sūrį ir palaukite kol jis ištirps.

6. Bandelę perpjaukite pusiau ir lengvai paskrudinkite orkaitėje arba grilyje.

7. Paskrudintą bandelę patepkite pesto padažu, uždėkite špinatų lapus, iškeptą vištieną, griežinėliais pjaustytą figą ir uždenkite antra bandelės pusele.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai