Ingredientai
Vištiena
500
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai
žiupsnelis
Miltai
3
šaukštai
Krakmolas
3
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Grietinė
3
šaukštai
Majonezas
3
šaukštai
Česnakai
4
skiltelės
Laiškiniai česnakai
2
šaukštai
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais, tarkuotais muskato riešutais ir rūkytos paprikos milteliais.
Kiaušinius lengvai išplakite.
Vištienos gabaliukus apvoliokite miltų ir krakmolo mišinyje, kiaušinyje, vėl miltų mišinyje ir kiaušinyje.
Dėkite virti į įkaitintą aliejų. Virkite, kol vištienos gabaliukai gražiai paskrus.
Į puodą su aliejumi dėkite po kelis gabaliukus, kad gerai iškeptų ir nesukibtų.
Padažui sumaišykite grietinę su majonezu ir išspaustu česnaku. Galite įmaišyti smulkiai pjaustytų laiškinių česnakų.
Atsiliepimai