Ingredientai
Fetos sūris
50
g
Agurkai
2
vnt.
Avokadai
1
vnt.
Tunas savo sultyse
1
indelis
Vyšniniai pomidoriukai
6
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Žaliosios alyvuogės
8
vnt.
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Provanso žolelės
0.5
šaukštelio
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite raudonąjį svogūną.
Fetos sūrį, alyvuoges, nuluptus agurkus ir avokadą.
Tuną nususnkite.
Vyįninius pomidorus perpjaukite pusiau.
Viską sumaišykite, pabarstykite Provanso žolelėmis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Patiekite su gruzdinta balta duonele.
Atsiliepimai