Ingredientai
Moliūgai
300
g
Bulvės
3
vnt.
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
4
skiltelės
Kokosų pienas
100
ml
Grietinėlė
100
ml
Moliūgų sėklos
1
sauja
Migdolai
1
sauja
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabaliukais.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Suberkite išspaustus česnakus ir kepkite, kol svogūnai kiek pagels. Suberkite moliūgus ir išmaišius kepkite toliau.
Bulves ir morkas nuskuskite, supjaustykite ir sudėkite į vištienos sultinį virti.
Į puodą suberkite apkeptus moliūgus su svogūnais.
Virkite kol daržovės suminkštės.
Įpilkite kokosų pieno ir grietinėlės, jei reikia, pagardinkite druska.
Virkite dar 2-3 minutes ir sutrinkite elektriniu trintuvu.
Patiekiant pagardinkite keptuvėje skrudintomis moliūgų sėklomis ir trupintais migdolų riešutais.
Atsiliepimai