Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Suberkite išspaustus česnakus ir kepkite, kol svogūnai kiek pagels. Suberkite moliūgus ir išmaišius kepkite toliau.

Bulves ir morkas nuskuskite, supjaustykite ir sudėkite į vištienos sultinį virti.

Į puodą suberkite apkeptus moliūgus su svogūnais.

Virkite kol daržovės suminkštės.

Įpilkite kokosų pieno ir grietinėlės, jei reikia, pagardinkite druska.

Virkite dar 2-3 minutes ir sutrinkite elektriniu trintuvu.

Patiekiant pagardinkite keptuvėje skrudintomis moliūgų sėklomis ir trupintais migdolų riešutais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai