Ingredientai
Sviestas
100
g
Druska
žiupsnelis
Miltai
1.5
stiklinės
Vanduo
2
šaukštai
Česnakai
2
skiltelės
Saldžiosios paprikos
3
vnt.
Rūkyta dešra
100
g
Porai
1
vnt.
Provanso žolelės
1
šaukštelis
Fermentinis sūris
100
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Grietinėlė
4
šaukštai
Bazilikai
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 8
Šioje rūkytos mėsos skonio picoje yra daug prieskoninių žolelių.
Gaminimo eiga
Sumaišykite miltus ir druską. Sudėkite gabalėliais susmulkintą sviestą, sutraiškytas česnako skilteles ir supilkite vandenį.
Viską išmaišykite, kad pasidarytų vientisa tešla, ir išlipdykite ja 24 cm skersmens pateptos pyrago formos dugną ir kraštus.
Supjaustykite kubeliais paprikas. Susmulkinkite porą ir rūkytą dešrą.
Užberkite ant tešlos supjaustytas paprikas, poro ir dešros gabaliukus.
Apibarstykite tarkuotu sūriu ir žolelėmis.
Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius bei prieskonius ir užpilkite ant įdaro.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Atsiliepimai