Ingredientai

Miltai 250 g
Pienas 2 stiklinės
Sviestas 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Cukrus žiupsnelis
Bananai 1 vnt.
Porcijos: 4
Pusryčiams ar vakarienei kepami blynai su bananais ir varške yra tiesiog tobuli. Purūs, lengvučiai ir tikrai tirpstantys burnoje. Blynus su bananais ir varške patiekite medumi, plakta grietinėle ar uogiene.

Gaminimo eiga

1. Stiklinėje šilto pieno išmaišykite mieles. Įberkite žiupsnelį cukraus, miltų ir palaikykite bent 15 minučių, kad pakiltų.

2. Į pakilusią masę supilkite likusį pieną, suberkite visus miltus, sudėkite kiaušinių trynius, įberkite druskos.

3. Įdėkite per sietelį pertrintą varškę ir tarkuotą bananą.

4. Viską gerai išmaišykite, supilkite ištirpintą sviestą, sukrėskite iki standžių putų išplaktus baltymus ir gerai išmaišykite. Palikite valandą pakilti.

5. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje.

6. Patiekite su medumi, plakta grietinėle ar uogiene.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai