Ingredientai

Actas 100 ml
Druska 2 šaukštai
Cukrus 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Krieno šaknis 5 riekelės

Gaminimo eiga

Agurkus nuplaukite, nupjaukite galiukus ir užpilkite šaltu vandeniu. Po dviejų valandų užpilkite pasūdytu verdančiu vandeniu ir palaikykite 2-3 minutes.

Į puodą įpilkite 2 litrus vandens, supilkite actą, suberkite druską, cukrų, sudėkite visus prieskonius ir krienų griežinėlius.

Užvirkite ir užpilkite agurkus. Palaikykite 6 minutes, vėl nupilkite į puodą ir užvirkite. Vėl užpilkite agurkus, palaikykite 6 minutes, vėl nupilkite ir užvirkite.

Agurkus sudėkite į paruoštus stiklainius, užpilkite marinatu, sandariai uždarykite ir apverskite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai