Ingredientai

Grietinėlė 2.5 puodelio
Grietinė 1 puodelis
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

Į dubenį, aukštais kraštais, supilkite grietinėlę ir grietinę.

Plakite elektriniu maišytuvu - pradėkite nuo mažiausio greičio ir po truputį didinkite iki pasieks didžiausią.

Plakite tol, kol masė taps tiršta ir atsiskirs pasukos ir sviestas.

Plastikine ar gumine mentele surinkite sviesto gabaliukus. Sudėkite į ploną virtuvinį rankšluostį ar į per pusę perlenktą marlę.

Merkite marlę su sviestu į šaltą vandenį ir nuskalaukite pasukų likučius.

Sviestą sudėkite į dubenį ir pasūdykite. Galite pabarstyti pipirais.

Laikykite šaldytuve.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai