Ingredientai

Obuoliai 2 vnt.
Morkos 2 vnt.
Imbieras 1 šaukštelis
Špinatai 3 saujos
Brokoliai 1 sauja
Medus 1 šaukštelis
Morkos 2 vnt.
Obuoliai 2 vnt.
Greipfrutai 0.5 vnt.
Šie sveikuoliški kokteiliai ne tik pilni naudingų medžiagų, bet ir padės susigrąžinti energiją. Jei turite galimybę, juos galite papildyti šviežiomis dilgėlėmis. Gerkite po vieną kokteilį kiekvieną rytą prieš tai išgėrus bent pusę stiklinės drungno vandens.

Gaminimo eiga

Obuolių ir salierų kokteilis

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite. Saliero ir imbiero šaknį nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Viską sudėkite į plaktuvą ir sutrinkite iki vientisos tyrės. Praskieskite norimu kiekiu vandens - turi gautis ne košė, o gana tirštas kokteilis.

Špinatų ir spanguolių kokteilis

Špinatus sutrinkite su brokoliais ir džiovintomis spanguolėmis (dar geriau šviežiomis), įpilkite norimą kiekį vandens ir pasaldinkite trupučiu medaus.

Morkų ir kviečių daigų kokteilis

Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas. Nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite obuolius ir kriaušes. Nulupkite ir išlukštenkite greipfrutą.

Viską sudėkite į plaktuvą, įberkite kviečių daigų ir susmulkinkite iki vientisos tyrės. Praskieskite norimu kiekiu vandens - turi gautis ne košė, o gana tirštas kokteilis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai