Paruoškite skanų ant grotelių keptos marinuotos vištienos patiekalą – patiekite vištienos iešmelius su šviežiomis salotomis, obuolių ir ananasų gabaliukais, citrinomis ir šiek tiek aitriųjų paprikų.

Gaminimo eiga

Užpilkite marinatu vištienos filė ir palikite marinuotis bent 1 valandą.

Vėliau vištienos gabaliukus suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grotelių 10–15 minučių.

Supjaustykite ananasą smulkiais kubeliais. Nulupkite ir supjaustykite
obuolius bei susmulkinkite salotas.

Sudėkite salotas į didelį dubenį ir ant viršaus uždėkite smulkintų ananasų ir obuolių sluoksnį.

Sumaišykite alyvuogių aliejų, amerikietišką lauko kepsnių padažą, aitriąsias paprikas, žaliosios citrinos sultis ir tarkuotą žievelę.

Paruoštą užpilą užpilkite ant salotų.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai