Ingredientai
Vištienos filė
600
g
SANTA MARIA vištienos marinatas
1
pakelis
Ananasai
1
vnt.
Obuoliai
2
vnt.
Romaninės salotos
10
šakelės
Gūžinės salotos
5
šakelės
Žaliosios citrinos
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
50
ml
Prieskonių mišinys lauko kepsniams su dūmo aromatu
2.5
šaukštelio
SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos
0.5
šaukštelio
Porcijos: 4
Paruoškite skanų ant grotelių keptos marinuotos vištienos patiekalą – patiekite vištienos iešmelius su šviežiomis salotomis, obuolių ir ananasų gabaliukais, citrinomis ir šiek tiek aitriųjų paprikų.
Gaminimo eiga
Užpilkite marinatu vištienos filė ir palikite marinuotis bent 1 valandą.
Vėliau vištienos gabaliukus suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grotelių 10–15 minučių.
Supjaustykite ananasą smulkiais kubeliais. Nulupkite ir supjaustykite
obuolius bei susmulkinkite salotas.
Sudėkite salotas į didelį dubenį ir ant viršaus uždėkite smulkintų ananasų ir obuolių sluoksnį.
Sumaišykite alyvuogių aliejų, amerikietišką lauko kepsnių padažą, aitriąsias paprikas, žaliosios citrinos sultis ir tarkuotą žievelę.
Paruoštą užpilą užpilkite ant salotų.
Atsiliepimai