Ingredientai

Manų kruopos 2 šaukštai
Cukrus 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4
Vienas iš populiariausių varškės patiekalų – varškės apkepas su manų kruopomis. Jį paruošti taip paprasta ir lengva, kad užtruksite mažiau nei 10 minučių. Patiekite varškės apkepą su vaisiais, grietine ar uogiene.

Gaminimo eiga

* Pertrintą varškę sudėkite į indą. Suberkite manų kruopas, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Gerai išmaišykite.

* Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius iki vientisos purios masės.

* Kiaušinius supilkite į varškės ir manų masę.

* Kepimo indą ištepkite sviestu ir sukrėskite varškės masę.

* Kepkite 40 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

* Patiekite varškės apkepą su vaisiais ir grietine ar uogiene.

Skanaus.

Receptu dalijasi skaitytoja Irena.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai