Ingredientai
Miltai
400
g
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Druska
žiupsnelis
Kakavos milteliai
2
šaukštai
Cukrus
3
šaukštai
Sviestas
120
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Rūgpienis
250
ml
Nutella
200
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų, kakavos miltelius.
Suplakite kiaušinius ir atskirame dubenyje sumaišykite su išlydytu sviestu, rūgpieniu. Gerai išmaišykite.
Sumaišykite miltų mišinį su kiaušinių, sviesto ir rūgpienio plakiniu iki vientisos masės.
Į keksiukų formeles įpilkite po trečdalį tešlos. Įdėkite po šaukštelį Nutellos ir užpilkite likusią tešlą (atminkite, kad iki formelių viršaus turi likti po centimetrą).
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Galite papuošti migdolų drožlėmis.
Atsiliepimai