Ingredientai
Malta vištiena
600
g
Svogūnai
1
vnt.
Aliejus
1
šaukštas
Morkos
2
vnt.
Salierų stiebai
vnt.
Grybai
250
g
Pomidorai
400
g
Santa Maria pipirai TELLICHERRY malūnėlyje
pagal skonį
Santa Maria akmens druska malūnėlyje
pagal skonį
Kalendros
žiupsnelis
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Sumaišykite mėsą su svogūnais ir prieskonių mišiniu.
Tada iš jos padarykite 8 kukulius ir sudėkite į aliejumi pateptą kepimo formą. Kepkite, kol jie gražiai paruduos.
Likusį aliejų supilkite į keptuvę ir joje apie 7–8 min. pakepkite morkas, salierus ir grybus. Tada sudėkite pomidorus ir užvirkite. Pabarstykite druska bei pipirais ir užpilkite ant kukulių.
Kepkite kukulius orkaitėje dar 10 min. Patiekite su kalendromis.
Atsiliepimai