Ingredientai

Bananai 4 vnt.
Cukrus 125 g
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis
Pasukos 125 ml
Miltai 300 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Cukrų sumaišyti su trintais obuoliais, lydytu sviestu, plaktais kiaušiniais ir vanile.

Bananus sutrinti ir suberti į gautą masę. Paskui supilti pasukas ir gerai išmaišyti.

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pagardinti druska. Tada abi mases sumaišyti ir suberti smulkintus riešutus.

Duoną kepti apie 1 val. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C temperatūros, kol gražiai apskrus.

Savaitraštis „Prie kavos“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai