Ingredientai
Bananai
4
vnt.
Cukrus
125
g
Obuoliai
40
g
Sviestas
60
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Vanilės ekstraktas
1
šaukštelis
Pasukos
125
ml
Miltai
300
g
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Riešutai
120
g
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Cukrų sumaišyti su trintais obuoliais, lydytu sviestu, plaktais kiaušiniais ir vanile.
Bananus sutrinti ir suberti į gautą masę. Paskui supilti pasukas ir gerai išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pagardinti druska. Tada abi mases sumaišyti ir suberti smulkintus riešutus.
Duoną kepti apie 1 val. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C temperatūros, kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai