Ingredientai
Vištienos filė
4
vnt.
Rūkytas kiaulienos kumpis
8
riekelės
Aliejus
7
šaukštai
Rozmarinai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
pipir
pagal skonį
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Morkos
3
vnt.
Cukinij
2
vnt.
Salierų stiebai
4
vnt.
Pomidorų padažas
1
šaukštas
Baltas sausas vynas
100
ml
Citrinos žievelė
žiupsnelis
Petražolės
sauja
Džiovintos saldžiosios paprikos
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną apkepkite aliejuje iš abiejų pusių. Tada pagardinkite prieskoniais ir suvyniokite į kumpio juosteles.
Daržoves nuplaukite ir susmulkinkite.
Svogūnus apkepkite aliejuje, tada suberkite česnakus ir kitas daržoves, dar pakepinkite. Baigiant kepti, supilkite vyną ir pomidorų padažą, pagardinkite druska ir paprikų milteliais.
Į keptuvę ant daržovių sudėkite vištieną kumpio marškinėliuose, uždenkite dangčiu ir troškinkite maždaug 15 minučių ant nedidelės ugnies. Patiekiant pagardinkite citrinos žievele ir petražolėmis.
Atsiliepimai