Ingredientai

aliejus 1 puodelis
Vanduo puodelis
Cukrus 3 puodeliai
Miltai 3.5 puodelio
Soda 2 šaukšteliai
Druska 1.5 šaukštelio
Cinamonas 1 šaukštelis
Muskato riešutai 1 šaukštelis
Gvazdikėliai šaukštelis
Šiai duonelei galite panaudoti ir šaldyto moliūgo atsargas.

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių C.

Dideliame dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, išplaktus kiaušinius, aliejų, vandenį ir cukrų.

Atskirame inde sumaišykite visus sausus ingredientus: miltus, sodą, druską, cinamoną, maltą muskato riešutą, maltus gvazdikėlius ir imbiero miltelius.

Suberkite sausus ingredientus į moliūgų mišinį ir gerai sumaišykite.

Supilkite tešlą į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą.

Kepkite apie 50 minučių įkaitintoje orkaitėje. Duonelė bus iškepusi, kai įsmeigus medinį dantų krapštuką į jos centrą ištrauksite švarų, neaplipusį tešla.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai