Gaminimo eiga

Į vištienos filė faršą sudėkite pistacijų riešutus, tarkuotą apelsino žievelę, įpilkite grietinėlės, pabarstykite druska ir maltais pipirais. Viską gerai išmaišykite. Išmuštą vištienos šlaunelių mėsą marinuokite su „Persillade“ prieskoniais. Ant marinuotos vištienos šlaunelių mėsos dėkite verdančiu vandeniu nuplikytą morkos juostelę ir paruoštą faršą. Viską susukite į vamzdelį ir apvyniokite foliją. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 minučių.

Kremas: supjaustykite daržoves kubeliais, užpilkite pienu ir virkite, kol nugaruos skystis. Tada viską sumalkite smulkintuvu.

Padažas: į puodą supilkite vyną, apelsnų sultis, įdėkite medaus bei griežinėliais supjaustytus kinkanus. Virkite kol nugaruos skystis ir padažas taps tirštas. Padažą paskaninkite žvaigždiniu anyžiumi.

Vilniaus paukštynas

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai