Ingredientai
Bulvės
7
Miltai
3
šaukštai
Kiaušinių tryniai
1
vnt.
Prieskoninės žolelės picai
žiupsnelis
Svogūnai
1
vnt.
Tunas konservuotas
1
indelis
Pomidorai
6
vnt.
Saldžiosios paprikos
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Alyvuogės
12
vnt.
Kietasis sūris
200
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite ir sutrinkite košę. Atvėsinkite.
Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite. Minkštimą supjaustykite, sultis nupilkite.
Paprikas supjaustykite riekelėmis, svogūnus - žiedeliais. Visas daržoves pakepinkite aliejuje.
Į atšalusią bulvių košę sudėkite miltus, prieskonines žoleles picai ir kiaušinio trynį. Masę gerai išmaišykite ir iškrėskite ant kepimo formos, išlyginkite.
Ant bulvių pagrindo dėkite paruoštą įdarą - pakepintas daržoves ir konservuotą tuną. Užbarstykite alyvuoges.
Sūrį sutarkuokite ir užbarstykite ant picos viršaus.
Picą dėkite į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę ir kepkite maždaug 30 min.
Atsiliepimai