Ingredientai

Sviestas 1 gabaliukas
Žalumynai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Pomidorus perpjauname pusiau ir suraikome plonomis riekelėmis.

2. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto ir sudedame pomidorų riekeles taip, kad jos kiek persidengtų ir sudarytų vientisą pagrindą. Kepame keletą minučių, kol pomidorai pradės minkštėti.

3. Gausiai apibarstome pomidorus džiovintu česnaku, dedame druskos, pipirų. Ant viršaus mušame kiaušinius ir keptuvę uždengiame.

4. Kepame keletą minučių, kol baltymas iškeps, o trynio paviršius šiek tiek pabals ir jokiu būdu nemaišome, nes sugadinsime visą vaizdą.

5. Kiaušinio trynys viduryje pagal originalų receptą turėtų likti skystas, tačiau nemėgstantys tokio paruošimo gali tiesiog ilgiau pakepti.

6. Patiekiame su žalumynais ir tamsia grūdėta duona.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai