Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Į kepimo skardą įtieskite kepimo popieriaus.

Iš tešlos išpjaukite keturis 8 ir 15 cm dydžio lakštus, suklokite juos ant pasitiesto popierius ir subadykite šakute. Tada užklokite tešlos lakštus kepimo popieriumi. Kepkite 15 min.

Paskui nuimkite popierių, palaikykite tešlos lakštus orkaitėje dar 2 – 5 min., kol jie šiek tiek paskrus. Palikite tešlos lakštus visiškai atvėsti.

Kol keps ir vės tešlos lakštai, dubenyje sumaišykite rikotą, 3 šaukštus cukraus pudros, vanilės ekstraktą ir tarkuotą apelsino žievelę. Kremą galima pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve, uždengtą plėvele iki 1val.

Sudėkite du tešlos sluoksnius vieną ant kito, viršų aptepkite kremu, apibarstykite pistacijomis, iš viršaus uždėkite sluoksnį aviečių, ant viršaus uždėkite du sluoksnius tešlos. Paviršių apibarstykite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai