Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Žiedinį kopūstą suskirstykite nedideliais žiedynėliais ir susmulkinkite iki trupinius primenančios masės. Sudėkite į dubenį ir pakaitinkite mikrobangėje 3 min. Suminkštėjusiai masei leiskite atvėsti, sukrėskite ant marlės ir kiek galite nusunkite.

Nusunktą žiedino kopūsto masę pagardinkite druska, itališkais prieskoniais, pipirais, petražolėmis, suberkite tarkuotą parmezaną bei įmaišykite išplaktą kiaušinį.

Ant aliejumi patepto kepimo popieriaus sukrėskite žiedinio kopūsto masę ir suformuokite maždaug 5-7 mm storio picos pagrindą. Dėkite ant skardos ir pašaukite į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 10 min, kol gražiai apskrus.

Ištraukite iš orkaitės ir dėkite kitus norimus ingredientus - papriką, pomidorus, fetos sūrį, svogūnus. Kiškite į orkaitę ir kepkite dar 6-8 min. arba kol sūris išsilydys.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai