Ingredientai

Garstyčios 1 šaukštelis
Grietinė 2 šaukštai
Majonezas 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Sūris 4 riekelės
Česnakai 1 skiltelė
Petražolės pagal skonį
Druska pagal skonį
Majonezas pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Majonezas pagal skonį
Porcijos: 15

Gaminimo eiga

Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite, perpjaukite perpus. Trynius išimkite.

Pirmam įdarui sumaišykite tris trynius su garstyčiomis, grietine ir majonezu, sutrinkite šakute. Suberkite smulkintus svogūnų laiškus, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite. Išdėliokite įdarą į 10 kiaušinių puselių.

Antram įdarui supjaustykite jautienos kumpį kubeliais, žalumynus susmulkinkite, sūrį sutarkuokite tarka, česnaką išspauskite. Sumaišykite visus komponentus su puse likusių trynių, įdėkite majonezo, įberkite druskos ir išmaišykite. Išdėliokite įdarą į 10 kiaušinių puselių.

Trečiam įdarui sutarkuokite sūrį tarka, ananasą ir krabų lazdeles smulkiai supjaustykite. Likusius trynius sutrinkite su česnaku ir majonezu. Sumaišykite visus komponentus, išdėliokite įdarą į likusias 10 kiaušinių puselių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai