Ingredientai
Kiaušinių tryniai
2
vnt.
Cukrus
50
g
Maskarponės sūris
250
g
Avižiniai sausainiai
80
g
Kava
50
ml
Apelsinų likeris
50
ml
Avietės
150
g
Apelsino žievelė
vnt.
Šalavijų lapeliai
4
vnt.
Kakava
1
šaukštas
Porcijos: 4
"Virtuvės mitų griovėjų" receptas.
Gaminimo eiga
Trynius ištrinkite su cukrumi, kol nesijaus cukraus kristalų. Sudėkite maskarponę. Suberkite labai smulkiai sukapotus šalavijo lapelius. Viską permaišykite.
Į atvėsusią kavą supilkite pusę apelsinų likerio.
Avižinius sausainius dėkite į mėgstamus indelius ir gausiai apšlakstykite paruošta kava.
Ant sausainių dėkite pusę kremo. Ant jo suberkite sumaišytas su tarkuota žievele ir likusiu likeriu avietes. Tada sudėkite likusį kremą.
Viršų gausiai apsijokite kakava.
Atsiliepimai