Ingredientai
Arbatiniai sausainiai
150
g
Sviestas
90
g
Lazdyno riešutai
60
g
Rikotos sūris
600
g
Moliūgai
250
g
Cukrus
9
šaukštai
Kiaušiniai
3
vnt.
Uogos
1
sauja
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Sausainius sutrupinkite, sumaišykite su pakepintais ir sumaltais lazdyno riešutais ir užpilkite lydytu sviestu. Gerai išmaišykite.
Kepimo formos dugną išklokite sausainių mase ir suspauskite. Dėkite kepti į 180`C orkaitę. Kepkite 3-5min.
Į virtuvinio kombaino indą sudėkite rikotą, smulkintą moliūgą, kiaušinius, įberkite cukraus ir žiupsnelį druskos. Sutrinkite iki vientisos masės.
Gautą kremą supilkite ant pagrindo ir formą grąžinkite į orkaitę.
Kepkite 110`C orkaitėje apie 1 val.
Iškeptą pyragą puoškite šv. uogomis.
Atsiliepimai