Gaminimo eiga

Įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus. Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname. Šiek tiek apkepus svogūnams, suberiame kruopas. Apskurus kruopoms, į keptuvę įpilame vyno iki kol apsems visas kruopas.

Troškiname kruopas, kol išgaruoja beveik visas vynas. Išgaravus vynui, supilame čiobrelių arbatą. Verdame apie 20 minučių. Per tą laiką susmulkiname petražoles, o baigus virti kruopoms, sudedame smulkintas petražoles į keptuvę ir viską pamaišome.

Keptuvę kaitiname ant silpnos ugnies. Įdedame sviestą, pasūdome, įberiame pipirų ir viską gerai išmaišome. Įdedame sūrį, maišome ant ugnies, kol sūris ištirpsta.

Sudedame špinatus, viską išmaišome ir uždengę su dangčiu keptuvę palaikome dar maždaug 5 minutes ir tuomet jau galime valgyti.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai