Ingredientai
Vištienos filė
600
g
Konservuoti ananasai
400
g
Fermentinis sūris
300
g
Pievagrybiai
500
g
Kiaušiniai
5
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Majonezas
pagal skonį
Konservuoti kukurūzai
1
indelis
Alyvuogės be kauliukų
100
g
Pomidorai
vnt.
Bulvių traškučiai
50
g
Konservuoti kukurūzai
3
šaukštai
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėlę išvirti arba iškepti ir supjaustyti kubeliais. Susmulkinkite pievagrybius ir svogūną. Viską apkepti.
Sūrį sutarkuokite burokine tarka. Kiaušinius išvirti ir supjaustykite kubeliais arba sutarkuoti burokine tarka. Ananasus supjaustykite smulkiai. Česnaką sukapokite smulkiai ir įdėkite į salotas.
Viską išmaišykite su majonezu.
Papuošimui pasilikite kukurūzų. Taip pat reikės alyvuogių, pusės pomidoro, bulvių traškučių. Iš turimų produktų sudėliojau saulėgrąžą.
Atsiliepimai