Ingredientai
Kiaulienos nugarinė
4
gabaliukai
Konservuoti ananasai
4
gabaliukai
Krienai
1
šaukštas
Miltai
2
šaukštai
Malti džiūvėsėliai
sauja
Kiaušiniai
1
vnt.
Aliejus kepimui
4
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaulieną išmušame ir atsargiai peiliu išpjauname „kišenėles“. Kiekvieną kišenėlę iš vidaus ištepame krienais.
Mėsą apvoliojame miltuose (miltus iš anksto sumaišome su druska ir pipirais), paskui – išplaktame kiaušinyje ir galiausiai – maltuose džiūvėsėliuose.
Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Baigiame kepti orkaitėje arba uždengtoje keptuvėje. Patiekiame su ananasų riekelėmis.
Atsiliepimai