Ingredientai
Vafliai
20
vnt.
Kokoso drožlės
300
g
Razinos
200
g
Džiovinti abrikosai
200
g
Džiovintos slyvos
200
g
Sviestas
200
g
Pienas
1
l
Cukrus
200
g
Kiaušinių tryniai
4
vnt.
Miltai
4
šaukštai
Tarkuota apelsino žievelė
2
šaukštai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusį pieną užvirinkite. Į jį nuolat maišydami supilkite trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, masei praaušus, įmaišykite apelsino žievelę bei sviestą.
Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstydami susmulkintais džiovintais vaisiais. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, pabarstykite kokosų drožlėmis ir papuoškite likusiais vaisiais. Prieš patiekdami palaikykite 12 valandų.
Atsiliepimai