Ingredientai

Vafliai 20 vnt.
Kokoso drožlės 300 g
Razinos 200 g
Džiovinti abrikosai 200 g
Džiovintos slyvos 200 g
Sviestas 200 g
Pienas 1 l
Cukrus 200 g
Kiaušinių tryniai 4 vnt.
Miltai 4 šaukštai
Tarkuota apelsino žievelė 2 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusį pieną užvirinkite. Į jį nuolat maišydami supilkite trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, masei praaušus, įmaišykite apelsino žievelę bei sviestą.

Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstydami susmulkintais džiovintais vaisiais. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, pabarstykite kokosų drožlėmis ir papuoškite likusiais vaisiais. Prieš patiekdami palaikykite 12 valandų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai