Ingredientai
Kiauliena
500
g
Jautiena
500
g
Kiaulienos šoninė
300
g
Bulvės
450
g
Šparaginės pupelės
750
g
Svogūnai
1
vnt.
Sultinys
1
stiklinė
Baltas sausas vynas
1
šaukštas
Sviestas
2
šaukšteliai
Cukrus
2
šaukšteliai
Druska
2
šaukšteliai
Juodieji malti pipirai
1
šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Šoninę pakepinkime, sudėkime sviestą ir pakepinkime svogūnus iki permatomos spalvos, apibarstykime cukrumi ir dar pakepinkime. Tada sudėkime mėsą ir lengvai apkepkime. Apšlakstykime vynu arba actu, supilkime sultinį ir troškinkime valandą uždengtame inde. Tada suberkime šparagines pupeles, bulves ir dar patroškinkime 40 min.
Tiekime su ryžiais arba balta duona.
Atsiliepimai