Ingredientai
Kiauliena
600
g
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Pankolio sėklos
1
šaukštelis
Česnakai
5
skiltelės
Čili pipirai
1
vnt.
Pomidorai (nulupti)
300
g
Druska
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite kiaulieną kąsnio dydžio gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suberkite pankolio sėklas bei česnaką. Po minutės sudėkite druska ir pipirais pagardintą kiaulieną ir pakepinkite iš visų pusių.
Kai mėsa parus, sudėkite aitriuosius pipirus ir pomidorus. Uždenkite ir 1 val. troškinkite ant nedidelės ugnies (įpilkite truputį vandens, kad nebūtų per tiršta). Pabarstykite baziliko lapeliais ir patiekite.
Atsiliepimai