Daivos Vaišnorienės receptas.

Gaminimo eiga

Jei nebūtų mano pažymėtų vaisių ir uogų, drąsiai galima pakeisti kitais, artimos spalvos vaisiais, svarbu, kad būtų kuo šviežesni ir geros išvaizdos.

Į grietinėlę įtarkuoti žaliosios citrinos žievelės, suberti cukruas pudrą (pusę nurodyto kiekio) ir elektriniu plakikliu išplakti iki standumo.

Kitame inde išsukti varškės kremą, Maskarponės sūrį, likusį miltelinį cukrų ir žiupsnelį citrinos rūgšties.

Į grietinėlės masę įmaišyti varškės ir sūrio masę. Gerai išsukti.

Dekoruoti konditeriniu švirkštu, puošti pjaustytais šviežiais vaisiais, uogomis ir kepintomis migdolų drožlėmis.

skonis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai