Ingredientai
Manų kruopos
250
g
Vanduo
500
ml
Sviestas
200
g
Anakardžių riešutai
100
g
Baklažanai
1
vnt.
Pomidorai
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Laimo vaisiai
1
vnt.
Imbiero šaknis
gabaliukas
Ciberžolė
šaukštelis
Garstyčių grūdeliai
1
šaukštelis
Cinamono lazdelės
1
vnt.
Druska (Himalajų rožinė smulki)
1
šaukštas
Vaidos Ragėnaitės receptas.
Gaminimo eiga
Puode ištirpinti du šaukštus sviesto, pakepinti tarkuotą imbiero šaknį, kubeliais pjaustytą papriką, anakardžių riešutus ir prieskonius.
Į apkepintus prieskonius sudėti kubeliais supjaustytas morkas, baklažaną. Maišant pakepinti, kol į daržoves susigers sviestas.
Pasūdyti, užpilti verdančiu vandeniu ir pavirti 10 min. Vėliau įdėti tarkuotą be žievelės pomidorą.
Antrame puode į ištirpintą sviestą supilti manų kruopas, pakepinti iki gelsvumo, atsargiai supilti virtas daržoves. Išjungti viryklę ir palikti uždengtame puode 15 min.
skonis
Atsiliepimai