Ingredientai

Vanduo 500 ml
Morkos 1 vnt.
Laimo vaisiai 1 vnt.
Imbiero šaknis gabaliukas
Ciberžolė šaukštelis
Cinamono lazdelės 1 vnt.
Vaidos Ragėnaitės receptas.

Gaminimo eiga

Puode ištirpinti du šaukštus sviesto, pakepinti tarkuotą imbiero šaknį, kubeliais pjaustytą papriką, anakardžių riešutus ir prieskonius.

Į apkepintus prieskonius sudėti kubeliais supjaustytas morkas, baklažaną. Maišant pakepinti, kol į daržoves susigers sviestas.

Pasūdyti, užpilti verdančiu vandeniu ir pavirti 10 min. Vėliau įdėti tarkuotą be žievelės pomidorą.

Antrame puode į ištirpintą sviestą supilti manų kruopas, pakepinti iki gelsvumo, atsargiai supilti virtas daržoves. Išjungti viryklę ir palikti uždengtame puode 15 min.

skonis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai